Företagslån

När firman ska växa kan likviditeten behöva sig en skjuts. Med ett företagslån i Untie får ditt företag musklerna det behöver. Läs mer om hur det fungerar här.

När du lånar pengar via Untie går du samtidigt med på våra Allmänna villkor. Läs dem noga, för det är viktigt att du förstår dem. Har du frågor kan du alltid vända dig till oss

Ansök nu

Skapa ansökan

Välj det belopp och löptid som passar dig och ditt syfte. Vi lägger ingen vikt på vad du avser använda lånet till utan förlitar oss på att du vet var pengarna gör mest nytta.

Godkänn villkor

Alla våra låneansökningar skapas med en schablonränta på 8.00 %. En handläggare kommer sedan utvärdera dig och ditt företags betalningsförmåga och erbjuda dig ett låneförslag. När du godkänt lånets villkor kommer vi handlägga och betala ut ditt lån.

Pengar på kontot

Så fort vi har verifierat ditt bankkonto handläggs din låneansökan. Förutsatt att vi kunnat godkänna din ansökan betalas ditt lån ut samma dag. I vissa situationer kan det ta något längre tid. Detta på grund av vissa bankers överföringstider, sent inkomna låneansökningar eller helgdagar.

Att låna hos oss

  • Individuell ränta från 8%
  • Verifiering och signering med BankID
  • Du bestämmer själv vad du vill använda lånet till
  • Enkelt. Vi kräver ingen affärsplan eller budget

Inloggning

Långivare Privatlån Företagslån

Stäng meny