Information om Peer-to-Peer lån

Ändringar på Untie

Vi har valt att inte fortsätta vår peer-to-peer produktserie. Det här beror på vår vision om att bli en finansportal där privatpersoner kan hantera hela sin privatekonomi.

För att vi ska kunna uppnå detta ambitiösa mål måste vi tyvärr avsluta vår peer-to-peer utlåning. Vi vill erbjuda våra kunder de bästa produkterna på marknaden. Det innebär också en del uppoffringar om vi vill nå vårat mål.

Vad menas med finansportal?

En finansportal är en plats där du kan hantera alla dina finansiella ärenden. Det är en plats som samlar både lån och investeringar från olika kända varumärken under ett tak. Det är också en plats

för hela din familj. Föreställ dig att du kan hantera dina barns konton med lätthet, utan tusen påskrivningar från banken. Eller jämföra bolån och få finansiella råd. Det här är vår vision.

Vilka andra lån kan jag ansöka om?

Vi erbjuder fortfarande ett mindre privatlån som heter Slantar. Där kan du låna mellan 10.000 kr - 30.000 kr. Utöver det finns också Pluskan som erbjuder kontokredit mellan 5.000 kr – 30.000 kr.

Fördelen med kontokredit är att du bara ansöker om lånet en gång. Efter det kan du hämta ut pengar närhelst du behöver dem.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter och feedback från våra kunder hjälper oss att göra det.