Privatlån - Så funkar det

Att låna genom Untie

Lån hos oss fungerar som lån gör mest. Du ansöker med Bank-ID, och om din ansökan blir godkänd har du pengarna på kontot direkt.

Du som söker privatlån får besked med en gång. Grundkraven är att du ska ha fyllt 20 år, vara skriven i Sverige och inte ha några ärenden registrerade hos Kronofogden. Du kan ansöka om lån upp till 80 000 kr under 5 år.

Betala tillbaka

Alla lån som ges ut via Untie är annuitetslån. Det betyder att du betalar lika mycket varje månad. Vi har inga dolda kostnader, uatn den summa du ser när du ansöker om lånet är också den summa du kommer att debiteras varje månad.

Vill du betala tillbaka lånet snabbare så går det alldeles utmärkt. Det kostar inget extra, och kräver ingen adminstration från din sida. Betalar du en högre summa än den som står på fakturan så går varje extra krona automatiskt till att betala av på ditt lån.

Dina fakturor hittar du genom att logga in på Untie.se. Du får också en avisering via e-post.

Kreditupplysning

Vi gör våra kreditupplysningar med hjälp av ett företag som heter Bisnode. Din ansökan kommer därför inte att synas hos UC. Är ditt ekonomiska utrymme tillräckligt kan vi bevilja ett lån.

Betalningsbekymmer

Om du av någon anledning skulle få problem med att betala ditt lån: Kontakta oss genast! Vi har inget att vinna på att du hamnar i svårigheter, utan är tvärtom måna om att lösa bekymmer på ett kontruktivt vis. Ju snabbare vi kan hitta en lösning, desto bättre för både dig och oss.

Men det kräver som sagt att du kontaktar oss.

Tillstånd från Finansinpektionen

Untie drivs av Kreditbörsen AB och har tillstånd från Finansinspektionen. De och Konsumentverket är de myndigheter som kontrollerar att vi följer alla regler som omgärdar vår verksamhet.

Anser du att vi brutit mot regleverket eller misskött oss på annat vis, så kan du klaga.

Inloggning

Långivare Privatlån Företagslån

Stäng meny